Want your
own Fotopage?







 


By: mama zieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Jan-2008 15:26 Email | Share | Bookmark
AKHIRNYAAA...........SETELAH SEKIAN LAMA!!!!!!!!!!

 
 
 
 
Kalau dikirakan masa berlalu adalah dalam 3 tahun agaknya. Masa tu, bukan main lagi bersemangat, dan pulak dapat free.. yang besar pulak.. tak dapat nak bayangkan hati ini betapa melonjak kegembiraan. Tapi macam suami ku kata.. hmmmmmmmm.. jadi perhiasan laa tu.. heheh

Memang pun... ku tambah tukun perhiasan.. sampai tak boleh nak bergerak di dapur tu.

Tetapi disebabkan satu projek yang agak besar bagi mama, dan mama perlukan pertolongan darinya.. maka dengan rasminya.. ku mula menggunakan ketuhar indonesia yang diberi oleh sepupu mama dari Sarawak.



And for you ladies punya info.. oven gas ni.. memang bagus, kek-kek yang mama buat kemudiannya.. sama rata jerrr. tak laa senget sana sini.. dan tak laa hangus.. heheh.. the best thing is, sekali masuk.. mama boleh letak 6 acuan 6 inci bulat...

Walau pun oven gas ni dah kemek-kemek masa delivery dulu, tapi fungsi dia tetap tak lari.. cuma berhati-hati ya.. handlenya agak panas... Kalau tengok 'live' dapur ni 'cokia' sungguh. tapi.. hasil dari penggunaannya.. kelas... kalau nak canggih lagi.. dengarnya ada keluaran terbaru yang siap ada temperature control. Tapi tu kena beli terus dari Indonesia laa... Yang ni.. boleh dapat kat sempadan di Sarawak nu... pastu kena anto naik belon...


Disebabkan baru nak 'menerai' tak pandai nak bermain ngan api gasnya.. kek mama merekah ski dan ada juga yang membukit... tapi selepas tu.. semuanya cantik.. hehehet...

SIBUK LAA KORANG NAK GAMBAU PENUH.. HAHAHA.. NANTI NAMPAK LAA SEGALA TUKUN YANG TAK BERSUSUN KAT DAPUR MAMA TU..



haa ni mama beri gambar penuh...



Kalau sape berkenan boleh order dari kawan mama Deeyana di Sarawak. Emel dee di <dianabt@gmail.com>


SEMBANG NGAN MAMA!!!!!

Quote:
MamaFaMi - tu dah tempek dah.. tgk laa.. tapi ku tempek setelah tukun2 sekliling dah dibersihkan laa..

Penyulawa - Hahaha Nim.. kalau tak sebab charity sales tu.. rasanya masih dara lagi oven ni.. hehehehe.. but betul Nim..walau pun oven ni 'cokia' tapi hasilnya cukupppp bagus.. i loikeee it..

Kak Liza - No hal laa kak liza.. tak seberapa pun... biar lambat asal tak lambat

Masihjelita - tak tinggi.. tapi dia ada kaki yang disediakan..

Ani - Hahaha.. tu yang dia nampak ekkk.. wakakaka... beli kat Melaka dan juga kat Nurindah di Kepala batas... Oven tu.. beli kat Sarawak..

Sha - Kalau fulltime housewife.. malas laa pulak.. Oven tu tak laa besar mana.. kalau besau sangat.. mau mama yang kena dok luar apartment

Zanaz - 6 biji tu.. size 6 inci.. kalau yang utk kek sarawak size 8 inci tu.. leh muat 4 jerrr Oven butterfly lawa..hitam itu menawan.. oven ni.. hehehe.. mudah kemek...

Aishah - Alaa Sha.. emel saja kat kawan mama tu.. kalau setuju dengan harga dan transportation charge nya.. boleh laa beli.. memang berbaloi.... Jangan pegi sampai indon.. beli dari sarawak jerrr...

umi-kal - hehehe.. memang best..nanti tahun ni.. buat semekut boleh laa mama guna oven ni

Maklang - tunjuk dah kannnn Dolu-dolu mama pernah tunjuk kat Rnet gak... tak ingat ehhhh

Mazni - Lebih kurang ratus-ratus gak.. cuba emel kat Deeyana tu...

Rani - hahaha.. aa ah ekk.. cam peti besi.. boleh simpan duit..

Zira - Salam kembali zira... oven jerr besor... tahap kerajinan kecikkkkkkkk.. heheheh

Tun boxhousestudio - betulllllll 6 yang bulat 6 inci... and betullll oven ni laa yang kat sarawak ramai orang guna utk kek lapis sarawak...

Roslisa - Salam kembali... Cuba roslisa contack kat kawan mama seperti yang mama beri emel address tu... <dianabt@gmail.com> Oven ni memang bagus... tak rugi membelinya.. walaupun rupanya taklaa elok sangat.. heheheh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net