By: mama zieza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Jul-2009 12:13 Email | Share | | Bookmark
Dari Edoras untuk Mama

 
Dari seorang kawan cyber Bro Edoras yang tidak dikenali tetapi memang unik, sensitif dan sungguh special sebagai seorang kawan.. Thanks Edoras






Saturday, 18-Jul-2009 12:53 Email | Share | | Bookmark
Cake, Biskut dan Chocolate untuk Hantaran

 
 
 
View all 9 photos...
Something that mama did.. but mama cannot remember when.. with all the things going on around me with during the last few weeks.. my doter and husband admiited in the hospital.. mama gone to singapore on 4 and 5 july.. then to JB on 11 and 12th July, back from JB..straight to Kota Bharu coz my SIL's husband passed away.. and lots and lots or buzzing around me.. next week I am going back to Melaka.. then week after that, I might be in KL.. insyaAllah.. hectic sungguh.. lepas ni mama pengsannn..

Alamak.. semekut belum buat lagi..









chocolate tarts tu mama buat sebab .. nak perabis chocolate daim yang mama beli untuk cheesecake.. tapi kemerajukan.. wakakakakak



utk choc tarts tu.. mama cuma cairkan choc dan masukkan dalam tart shell tu jerrr. pastu mama letak daim seketul... :-D


Wednesday, 15-Jul-2009 12:04 Email | Share | | Bookmark
Singapura Lagi 4 - 5 Julai 2009

 
 
 
View all 24 photos...
Mama tak tau apa yang terjadi.. tapi semua yang mama tulis dalam entry ni.. hilang Heran bin ajaib.. bila gak mama terdelete kot

Gambar-gambar ni diambil di Singapura pada 4 -5/7/2009 atas jemputan Kak Surami sekali lagi.. Terima kasih Kak sue... . Seronok dapat jumpa kengkawan yang ikuti kelas Chocolate Candy dulu.. dan yang lebih seronok.. ramai dari yang belajar hari itu.. telah mula membuat chocolate sendiri.. dan ada yang dah mula menjual cokelat homemade

Mama jugak berkesempatan jumpa dengan LynnTahir, Z dan Julie yang vogue.. geng-geng RNet.. sayang tak sempat jumpa dengan Zee dan Mel... dorang sibuk laa kot..

Z pulak belanja kami.. hehehe... sebenarnya 2 julai besday Z.. tapi dia yang belanja kami.. hehehehe..thank you Z...







Sebenarnya banyak lagi gambar2 di singapura ni.. tapi mama tak tau mana pergi ekk.. missing dari album mama


Tuesday, 7-Jul-2009 14:17 Email | Share | | Bookmark
ANAK DAN SUAMI DI HOSPITAL

sape ekk yang sakit???
tak nampak cam sakit pun.. hehehe
 
View all 5 photos...
Disebabkan penyakit selesema babi yang makin menular.. kalau demam jerrr.. pergi ke klinik.. tak baik jerr. .memang kena refer ke hospital.. sampai di hospital.. hmmm tak 3 mlm tak sah.... Mula-mula Nadia admitted sebab demam, batuk dan sakit tangan.. huhuhu.. dia admitted on Monday 22/06/2009 sampai 25/06/09.. hmm mak dia pun berkampung gak laa kat sepital.. sakit badan.. huhuhuh...tidur atas kusi maaa... mau tak sakit...


25/06 Nadia was dicharged... abah dia pulak admitted for the same reason.. adushhhhhhhh... tapi kali ni.. mama dia tak berkampung laaa.. dah dewasa tak payah laa nak jaga tengah malam.. hmmm 25/06 Nadia discharged.. 26/06 abah dia masuk.. keluar on 29/06/09. Haru jugakkkk.. nasib baik Pantai Hospital tu dekat dengan umah.. jalan kaki pun boleh sampai hahaha.. tapi tak kuasa laa nak jalan kaki.. keta ada kan...

Yang bagusnya anak2 ku ni.. bila masuk jerr hospital, tekak tu lalu jerr makan makanan hospital.. dapat-dapat si Diana.. pantang orang letak makanan dia mesti makan.. perabis semua makanan adik dan abah dia.. hehehe


Agak2 mama dorang ni bila masuk sepital ekkk. hehehehe.. hishhh tak mo laaaa.. minta dijauhkan...







Wednesday, 1-Jul-2009 23:47 Email | Share | | Bookmark
WEDDING DI PASIR PUTEH KELANTAN

 
 
 
View all 21 photos...
Aiseh.. lama mama tak update.. sebab memang kesuntukan masa.. terlalu byk gambar yang belum diupload dan satu lagi.. TERLALU MALAS .. .

Gambar2 ni masa kenduri anak sedara (pihak hasben) di Pasir Puteh Kelantan.. masa tu laa yang ad acar umbut dan sebagainya...






gambar hidangan pengantin yang mama buat (kononnya laaa) bersama-sama ngan anak sedara yang terer.. mama tumpang gelama jerrr


anakku nak jadi makcik dalam keta.


Headless Nadia .. DI Belakang tu.. ayah pengantin lelaki.. birasku yang mengidap kanser...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net